توضیحات کامل :

پاورپوینت بررسی کتاب درمانی در 19 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

تعریف کتاب درمانی

سابقه کتاب درمانی

کتاب درمانی یا مطالعه کتاب های خودیار در چه حوزه هایی مفید است؟

انواع کتاب های خودیار برای کتاب درمانی

کتاب های توصیه شده در کتاب درمانی برای درمان مشکلات مختلف

 

بخشی از متن

مقدمه

اگر عاشق کتاب خوانی هستید و احساس می کنید برای درمان بیماری روانی خود به کمک نیاز دارید، کتاب درمانی چیزی است که می توانید در نظر بگیرید.

کتاب درمانی به خواندن متون خاص برای حمایت و کمک به حل مشکلاتی گفته می شود که در زندگی با آن برخورد می کنید. اگر وقتی کتاب می خوانید، احساس می کنید وارد عمق پیام آن شده اید و به زمان و مکان دیگری پرواز می کنید، این یکی از بهترین روش های درمانی برای شماست!

تعریف کتاب درمانی

به استفاده از کتاب های مختلف برای کمک به حل مشکل شخصی یا روان درمانی، کتاب درمانی گفته می شود. شاید تا به حال این اصطلاح را نشنیده باشید. اما احتمالا نام کتاب های خودیار به گوشتان خورده است.

کتاب های خودیار با هدف ایجاد تغییر در فرد نوشته می شوند که سبب پیشرفت در زمینه های مختلف شغلی، شخصی، اقتصادی و عاطفی وی گردد. این تغییر از درون شخص شروع شده و باعث ایجاد سازگاری با محیط اطراف می گردد. در هر زمینه ای می توان از راهکارهای خودیاری استفاده کرد و مختص روش خاصی نیست (برخی از کتابهای خودیاری به عنوان کتابهای خودشناسی نیز یاد می کنند).

این کتاب ها و نوشته ها ابزار روش کتاب درمانی هستند. بسیاری از افراد وارد یک دوره درمانی خاصی می شوند که حتی از آن خبر ندارند. اگر تا به حال، مشاور به شما کتابی را معرفی کرده است، وارد دوره کتاب درمانی شده اید

سابقه کتاب درمانی

در ۱۹۱۶، ساموئل کروترز این اصطلاح را در توصیف روشی معرفی کرد که در آن از ادبیات، تخیلی یا غیر تخیلی، به عنوان دارو برای برخی بیماری ها استفاده می شود.

پس از جنگ جهانی اول، در بیمارستان های مخصوص ارتش کتابخانه های متعددی راه اندازی شد و از کتاب درمانی برای درمان ترومای عاطفی در سربازان استفاده شد.

در ابتدا، از این روش در بیمارستان ها و موسسات مشاوره استفاده می شد. با گذشت زمان، به تدریج این روش از انحصار موسسات روانشناسی خارج شد و در بین مردم رواج یافت.

امروزه، از آن در درمان های خانوادگی، محیط های آموزشی، سیستم زندان ها، روان درمانی، مددکاری اجتماعی، پرستاری و محیط های دیگر استفاده می شود. در تمام محیط ها، این روش به افراد در برخورد با مشکلاتی کمک می کند که در زندگی با آنها رو به رو شده اند.

   و ...