توضیحات کامل :

پاورپوینت بررسی نقشه مغزی در 23 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

نقشه مغزی چیست؟

کاربرد نقشه مغزی

نقشه مغزی چگونه تهیه می‌شود؟

امواج مغزی

نمونه گزارش و نحوه تفسیر نقشه مغزی

هزینه نقشه مغزی

 

بخشی از متن

مقدمه

مغز انسان میلیاردها سلول عصبی یا نورون دارد که برای برقراری ارتباط با یکدیگر و دیگر سلول‌های بدن به ارسال پیام‌های شیمایی و الکتریکی می‌پردازند. این جریان الکتریکی که در سطح جمجمه برقرار است قابل اندازه گیری است. در نقشه مغزی که به آن qEEG (مخفف شده عبارت  Quantitative ElectroEncephaloGraphy) نیز گفته می‌شود، این امواج به صورت دیجیتالی ثبت  و از لحاظ کمیت بررسی و مقایسه می‌شوند.

نقشه مغزی چیست؟

الکتروانسفالوگرافی یا به اختصار EEG به بررسی الگوی الکتریکی سطح جمجمه گفته می‌شود؛ در نقشه مغزی یا qEEG با استفاده از ابزار و نرم افزارهای مختلف، اطلاعات بدست آمده ثبت شده و با داده‌های موجود در بانک اطلاعاتی مقایسه می‌شوند. این مقایسه با اطلاعات افرادی که جنسیت و سن یکسانی دارند انجام می‌شود و با توجه به آن امکان تشخیص نرمال بودن امواج مغزی فراهم می‌شود.

 کاربرد نقشه مغزی

نقشه مغزی در واقع ترجمه زبان مغز و تبدیل آن به تصاویر رنگی است! این گزارش شامل شدت امواج مغزی در نقاط مختلف و روابط میان آنهاست؛ همچنین با مقایسه آن، مشخص می‌شود که کدام بخش‌های مغز فعالیت الکتریکی بیشتر یا کمتری دارند.

نقاط ضعف و قدرت مانند تمرکز، میزان هماهنگی ذهن و بدن، بهره هوشی (IQ)، توانایی‌های هنری و ورزشی و... با ارزیابی عملکرد مغز مشخص می‌شوند.

درمان و پیگیری نتایج شیمی درمانی و پرتو درمانی، ترک داروهای روان گردان و غیر مجاز، سندرم های ارگانیکی مغز و... به همراه تجویز داروهای موثر با مناسب‌ترین دوز و کمترین عوارض نیز از مزایای دیگر استفاده از نقشه مغزی است.

همچنین در مواقعی که به موضوعاتی مانند وجود جراحات داخلی مغز، تومورهای مغزی، سکته، حملات قلبی و نارسایی ریه‌ها، صرع، کج کاری و آسیب مغز در اثر سوء مصرف مواد، تغییر در علائم اختلالات هوشیاری مانند کما و حواس پرتی و... شکی وجود داشته باشد، نقشه مغزی راهی موثر برای مطمئن شدن و تجویز درست است.

پرکاربردترین مورد استفاده qEEG نیز برای تشخیص اختلال های موضعی یا کلی مغز می‌باشد. بدین ترتیب میتوان بیماری‌های مغزی-عروقی، افسردگی، صرع، اختلالات یادگیری، AD/HD، تومورهای مغزی، اسکیزوفرنی، آلزایمر، دمانس، آسیب‌های مغزی و... را با دقت بسیار بالا تشخیص داد.

  و ...