توضیحات کامل :

پاورپوینت اختلال حافظه تکرار پنداری یا پارامنزیا در 33 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

تئوری های موجود پیرامون بروز اختلال حافظه تکرار شونده

شرحی در باب ارتباطات مغزی پیرامون بروز اختلال

دیدگاه عصب شناختی

نمود رفتاری اختلال در بیماران

ویژگی کلی اختلال حافظه تکرار پنداری

اشتراکات علائم موجود در بیماران اختلال حافظه تکرار پنداری

محدودیت های مطالعاتی پیرامون اختلال آر – پی

تعریف و اپیدمیولوژی

انواع اختلال حافظه تکرار پنداری ( پارامنزیا )

علائم و نشانه های اختلال حافظه تکرار پنداری

نقص های شناختی رایج در اختلال آر – پی

تشخیص موردی و تشخیص افتراقی

ویژگی توهم های آر - پی برای تشخیص افتراقی

درمان و کنترل اختلال حافظه تکرار پنداری

 

بخشی از متن

مقدمه

اختلال حافظه تکرار پنداری یکی از انواع اختلالات حافظه است که به آن حافظه ی تکرار شونده هم می گویند. گویای این است که در این اختلال اشیا یا محل‌های مختلف در ذهن بیمار تکثیر و چندپاره می‌شوند. به این معنا که برای بیمار، مکان ها به طور همزمان در دو جا یا بیشتر وجود دارند. ممکن است بیمار خاطرات واقعی را به یاد بیاورد. منتهی آن ها را به زمانی متفاوت نسبت دهد. این پدیده را یاداوری کاذب می نامند که با حافظه کاذب متفاوت است. به طور مثال پیرمردی که زمانی معلم بوده هنگام معاینه اظهار داشت دیروز در مدرسه از بچه ها امتحان گرفتم. در حالیکه این موضوع به سالها قبل مربوط می شد.

تئوری های موجود پیرامون بروز اختلال حافظه تکرار شونده

نخستین بار آرنولد پیک، یک نورولوژیست اهل چکسلواکی در سال ۱۹۰۳ این اختلال را شرح داد. این اصطلاح به وضعیتی اطلاق می شود که بیمار دارای یاداوری های نادرست و اشتباهی از زمان و مکان باشد. باور اولیه در مورد این اختلال حاکی از آن بود که این عارضه ناشی از انکار بیماری توسط بیمار است. نظر دیگر این بود که این گم گشتگی ذهنی ناشی از واکنش هیستریک بیمار در راستای تمایل به بازگشت به خانه رخ می دهد. بیشتر نظریه های مدرن نشان می دهد این امر به دلیل اختلال در سیستم های مغزی است.

این سیستم ها در حافظه و آشنایی با محیط نقش دارند. آسیب به نیمکره ی راست مغز به دلیل اختلال در درک فضایی و حافظه بینایی باعث از بین رفتن قدرت تشخیص می شود. این در حالی است که آسیب لوب پیشانی با برداشت های کاذب ناشی از گم گشتگی ها، ارتباط دارد.

   و ...