توضیحات کامل :

پاورپوینت بررسی رفتار تخریبی یا ایذایی در 22 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

اختلال رفتار ایذایی چیست؟

انواع اختلالات رفتار ایذایی

اختلال نافرمانی مقابله جویانه

اختلال انفجاری متناوب

اختلال سلوک

جنون آتش افروزی

جنون دزدی

سخن آخر

 

بخشی از متن

مقدمه

رفتار تخریبی یا ایذایی (Disruptive Behavior) ، یک الگوی ماندنی از رفتار است که سبب اختلال در محیط کار شود . با استفاده از این تعریف ، در ارتباط با محیط های بهداشت و درمان ، رفتار ایذایی می تواند به دو دسته ، رفتارهای ایذایی ی فعال، همچون  بد دهانی ، خشم بی مهار ، تهدیدهای کلامی ، تهدیدهای فیزیکی ، سوء استفاده از قدرت و عدم رعایت احترام دیگران ، و رفتارهای   ایذایی ی غیر فعال ، همچون عدم تبعیت از استانداردهای کاری ، طفره رفتن از همکاری با دیگران ، عدم پاسخ به پیج و تاخیرهای مکرر، تقسیم شود.

در تعریف رفتارهای ایذایی  باید گفت که اولا‌ٌ الگوی رفتاری باید ماندنی باشد تا ایذایی محسوب شود.  بنابراین ، منظور لغزش های گاه گاهی نیست و لازم است رفتار ادامه دار و دائمی باشد. برای مثال رفتارهای گاه گاهی ناشی از عصبانیت ناگهانی که در موارد معدود مشاهده می شود به عنوان رفتارهای ایذایی طبقه بندی نمی شوند.  ثانیاٌ رفتاری ایذایی محسوب می شود که موجب تاثیر منفی بر روی همکاران ، پرسنل ، بیماران و به صورت بالقوه بر روی ارائه ی مراقبت ایمن به بیماران شود. توجه به این نکته لازم است که رفتارهای ایذایی همانگونه که از نام آن ها مشخص است لازم است اثرات منفی و تخریبی داشته باشند. .ثالثاٌ رفتارهای ایذایی ، همه غیر حرفه ای محسوب می شوند ، اما برعکس آن لزوماٌ صادق نیست.  یعنی همه ی رفتارهای  غیر حرفه ای لزوما ایذایی  نیستند .  به علاوه باید مشخص کرد که چه رفتاری ایذایی نیست . برای مثال ، تلاش های سازنده برای تغییر دیگران ، سیستم و مراقبت از بیمار ، و  ارائه ی انتقاد سازنده به صورت محترمانه  و حرفه ای ، ایذایی محسوب نمی شوند..

بنابراین به طور کلی می توان رفتار ایذایی یا تخریبی را به عنوان هر گونه الگوی ماندنی از رفتار نامناسب ، مواجهه یا درگیری ( به صورت آشکاراز بد رفتاری کلامی تا فیزیکی ، تهدید با زبان بدن یا  به صورت رفتارهای تهدیدی موذیانه همچون زبان تحقیر یا بیان با لحن خاص، بی حوصلگی نسبت به سؤالات و امتناع از پاسخ دادن به سؤالات یا تلفن)  که یک درمانگر به صورت غیر حرفه ای انجام دهد ، تعریف کرد که در شیوه ی منظم کار بیمارستان یا توانایی دیگران در انجام مؤثر وظایفشان اختلال ایجاد کند ،  یا اعتماد بیمار به بیمارستان یا عضوی از تیم بهداشت و درمان را از بین ببرد یا به صورت منفی بر روابط کاری ، کارایی روابط ، انتقال اطلاعات ، فرآیند و پیامد درمان تاثیر بگذارد.

اختلال رفتار ایذایی چیست؟

اختلال های ایذایی، مجموعه حالاتی هستند که در آن ها فرد قادر به کنترل هیجانات و رفتارهای خود نیست و با کارهایی که انجام می دهد، حقوق دیگران را نقض می کند.

این اختلال ها معمولا برای اولین بار در دوران کودکی و نوجوانی نمایان می شوند.

انواع اختلالات رفتار ایذایی

رفتار ایذایی شامل رفتارهای مختلفی هستند که شروع نمایان شدن علایم آنها در سنین پایین است. در ادامه به بررسی انواع این اختلالات رفتار ایذایی می پردازیم.

     و ...